Ciencia ficción, fantasía... libros, series, cine: allá voy!!

martes, 7 de octubre de 2008

Generation Kill, nacidos para matar

El canal Satélite Plus está emitiendo, ¡oh milagro!, una serie que todavía no había visto Generation Kill. Y de qué va, pues nada mas y nada menos de la primera ola ofensiva del ejército norteamericano en Irak, todo narrado por un periodista del Rolling Stone que lo vivió en carne propia. Es bastante verídico, se nota muy real, incluso hay dos soldados del batallón que se interpretan a si mismos en la serie. Tiene siete capítulos, y aunque la calidad no es tan buena como en Hermanos de Sangre (esa serie si que tuvo pasta gansa), casi se puede saborear la arena del desierto, y ver las cagadas de las que es capaz el ejército de una (supuestamente) gran potencia mundial. Los diálogos no tienen desperdicio, ni los motes.
Hoy han emitido el primero, y creo que cada martes van a emitir los siguientes... como nunca miro la tele, creo que va a ser un cambio agradable, que mi TFT ya echa humo, y en el sofá se está muy cómodo.

4 comentarios:

Lluc dijo...

margaaaa a que es boníssima?? Si t'ha parescut que durant es primer capítol els oficials (menos en Patterson i en Fick) ficaven sa pata... espera i veuràs. Aquesta sèrie m'ha marcat un munt (he comanat els llibres den Wright, es periodista, i en Fick, es tinent rosset) i m va fer plorar que no vegis. Lo millor? Es trossos a lo road trip, amb tots cantant dins es humvee :)

Per cert, sa sèrie que li deia a na Tona que te digués que havia vist era Chuck, lo que a ella això de deletrejar pareix que li costa una mica XD

marguis dijo...

A que Chuck es molt divertida!
Lo de Generation Kill i ses cagades no te nom, com pot ser que passassin aquestes coses... m'agraden tots ets personatges, especialment es tinent, tot responsable ell, encarregant a mida s'escut per s'artiller i després cantan loving you... increible

Lluc dijo...

siiii m'encanta n'adam baldwin!!


Aquell no és es tinent, sinó es sargent. Es tinent és aquell que pareix que te dotze anys XD I en Ray (es conductor) se passa tota sa guerra colocat.

marguis dijo...

Pues ets sargent es molt mono!!!